Diari La Veu del País Valencià
La 16a edició del Feslloc comença aquest dijous

La 16a edició del Feslloc, que comença aquest dijous, 7 de juliol, ha preparat una programació de música, convivència i activitats que es perllongarà fins al 9 de juliol.

Com és tradició la xaranga donarà el tret d’eixida a la tornada a la normalitat del festival de Benlloc (la Plana Alta), que compta amb un cartell «que desborda talent i diversitat per cada un dels seus components», han assenyalat els organitzadors.

Així, el primer dia hi actuaran bandes com ara La Fúmiga, Els Catarres, L’Home Brut, Apologia i Bacora. En l’hemisferi de la trobada, presentaran els seus nous àlbums les artistes gallegues participants del BenidormFest, Tanxugueiras; els retornats Auxili, Ginestà i Xavi Sarrià o altres artistes valencianes com són Esther, Josep Lluís Notari, Tomàs de Los Santos i Elsa Tronchoni i Joe Pask. El divendres també es podrà viure en directe al grup que barreja reggaeton, pop i trap, Cactus.

El Feslloc 2022 conclourà amb un conjunt d’artistes excepcional: Smoking Souls, El Diluvi, Pupil·les o Ebri Knight. Respecte a les solistes, es podrà gaudir d’artistes femenines com Tesa, Sandra Monfort, Joina i les bandes debutants Aina Palmer i Jazzmatiks.

A més, enguany s’afegeix un nou al·licient, el Freslloc, ja que les vesprades estaran amenitzades per la discomòbil The End, que s’instal·larà a la pineda del municipi.

Com és habitual, les activitats acompanyaran la música al llarg d’aquestes tres jornades a Benlloc. Més enllà de les actuacions de les bandes, hi haurà activitats com ara els vermuts temàtics, la projecció d’Alcarràs, de Carla Simón, o els banys a la piscina que la localitat posa a disposició dels assistents.

Com a novetat enguany continuaran disponibles els abonaments i les entrades de dia a la web del Feslloc. La venda en línia es mantindrà durant tot el festival per facilitar la feina als i les feslloqueres i agilitzar així el procés de venda. També hi haurà entrades en taquilla, que obrirà a partir de les 17 h.

Comparteix

Icona de pantalla completa