Diari La Veu del País Valencià
El socialista Sebastià Rotglà, nou alcalde de la Vilavella

El regidor socialista Sebastià Roglà ha sigut triat aquest dimarts alcalde de la Vilavella (la Plana Baixa) després que prosperara la moció de censura registrada el 13 de juny, que ha comptat amb el suport dels cinc regidors del PSPV i del regidor no adscrit Abelardo Zaragoza, trànsfuga del PP, que governava a la localitat amb un partit local.

Roglà ha dit que governarà «des del diàleg, la transparència i la humilitat». El nou alcalde ha demanat un vot de confiança per al nou equip de govern, «que comença a treballar ara mateix per fer realitat els compromisos amb la ciutadania». Com a primera mesura, Roglà ha anunciat que revertirà la pujada de sous dels regidors signada fa unes setmanes, i també ha dit que se sol·licitarà l’ampliació de l’institut de secundària a través del Pla Edificant.

Alhora, el nou alcalde ha dit que ajudarà els col·lectius taurins de la localitat perquè puguen fer front a les seues despeses després de dos anys d’aturada per la pandèmia; i que convocarà noves oposicions per ampliar la plantilla de treballadors municipals.

Marta Barrachina, líder del PP a la província de Castelló, ha viatjat fins aquesta localitat de 3.000 habitants per donar suport als regidors del partit i per felicitar-los per la seua tasca a l’equip de govern.

Comparteix

Icona de pantalla completa