Afluixa la calor

Ahir va començar oficialment l'estiu i no, no serà fàcil que ara parlem d'ambient fresc... Ens haurem de conformar amb temperatures un poc més baixes, amb què la calor no siga tan intensa i sufocant com les últimes setmanes.

El dia del solstici d'estiu és el dia més llarg de l'any (i la nit més curta) encara que molta gent pense que és la nit de Sant Joan (que potser siga la nit més màgica).

I amb els dies més llargs de l'any difícilment cal esperar que baixen les temperatures, perquè a més hores d'insolació és lògic pensar que puga fer més calor, però com venim d'uns dies de calor molt intensa aquests dies, sense deixar de fer calor, agrairem que l'ambient siga menys calorós.

Han baixat les mínimes i les màximes baixaran al nord i a l'interior, però podran pujar al centre, al sud i a la costa, on el ponent farà que la calor es deixe sentir a migdia.

Demà dijous caldrà aprofitar la fresca del matí perquè al centre del dia farà més calor. Fins a migdia notarem un lleuger flux de ponent que farà pujar les temperatures fins als 35 -36 graus a les comarques més centrals.

No s'esperen canvis significatius ni el divendres ni per al cap de setmana que podrà finalitzar amb més núvols a la costa i un descens tèrmic, tot i que amb un augment de la basca.

Tingueu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.