Diari La Veu del País Valencià
Torna l’Estiu Literari al Maestrat

L’Estiu Literari al Maestrat, una iniciativa de Maestrat Viu adreçada a les persones que estimen la cultura en valencià, la lectura i el Maestrat, arrencarà el 4 de juliol amb l’inici del club de lectura d’Una lluna a la finestra, de Marta Tena Subirats. Les activitats, dues rutes literàries, un club de lectura i la trobada literària del Maestrat, dedicada a l’estudi de la literatura comarcal, tindran lloc en diversos municipis fins al 3 de setembre.

Aquestes jornades tenen per objectiu donar a conéixer el patrimoni literari comarcal i els seus valors, els autors i autores i les obres literàries que al llarg del temps han situat el Maestrat en el panorama de la literatura catalana. Perquè «el Maestrat també té una cultura escrita i la millor manera de gaudir-ne és vivint-la a l’estiu», assenyala l’entitat.

En aquesta sisena edició, l’Estiu Literari al Maestrat ofereix els formats habituals de dues rutes literàries, un club de lectura i la trobada literària del Maestrat, dedicada a l’estudi de la literatura comarcal.

Totes les activitats són obertes al públic en general, amb inscripció gratuïta. També constitueixen una activitat de formació per a docents.

Comparteix

Icona de pantalla completa