La campanya «Llegir en valencià» d’enguany promou la sostenibilitat a través de la lectura

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura presenta la col·lecció de llibres aquest dimecres

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura presenta aquest dimecres a la Sala Rex Natura d’Alzira «Llegir en valencià, per a salvar el món», una campanya que promou la sostenibilitat del planeta i aborda els grans reptes globals a través de la lectura.

El primer llibre de la col·lecció, Marina i el misteri de l’aigua, de Jovi Lozano-Seser, es podrà aconseguir gratis aquest diumenge amb el diari Levante-EMV i el 3 de juliol amb Información. La resta de títols es podran adquirir dissabtes i diumenges amb Levante-EMV, i divendres i dissabtes amb Información, per només 1 euro.

La col·lecció

Les onze històries tenen com a eix vertebrador els principals Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU: Vida submarina, Aigua neta i sanejament, Reducció de les desigualtats, Igualtat de gènere, Fam zero i fi de la pobresa, Ciutats i comunitats sostenibles, Salut i benestar, Educació de qualitat, Producció i consum responsable, Vida d’ecosistemes terrestres, Pau, justícia i institucions sòlides, i Accions pel clima.

Els textos han estat escrits expressament per a la campanya per autores i autors destacats, com ara Jovi Lozano-Seser, Anna Marí, Vicent Usó, Joanjo Garcia, Irene Rodrigo, Natàlia Gisbert Abad, Enric Senabre, Marian Díez Picó, Maria Josepa Payà, Pau Alabajos i Andreu Escrivà. Així mateix, les cobertes han sigut dissenyades per Viv Campbell, David van der Veen, Laura Inat, Jesús Huguet, Alicia Blasco, Benedetta Notarandrea, Pablo Caracol, Marta Chaves, Adela María Flore, Virginia Lorente i José Luis Arroyo.

Més de 3.500 euros en premis

Com és habitual, durant la campanya s’engegarà un concurs en el qual els participants hauran de respondre setmanalment preguntes sobre els llibres. Entre els diferents encertants se sortejaran més de 3.500 euros en premis. Es poden aconseguir vals de compra per a Consum i Pollos Planes, carrets de Rolser, lots de productes Café Silvestre, entrades dobles per a Bioparc i un dinar a càrrec d’Arroz Dacsa. Les bases es poden consultar en aquesta web.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.