Diari La Veu del País Valencià
La Conlloga Muixeranga tria Jaume Alcoceba com a nou cap de colla

L’assemblea de la Conlloga Muixeranga de Castelló de la Plana, celebrada el dissabte 11 de juny, va elegir a Jaume Alcoceba i Clara Domènech com a cap de colla i ajudant, respectivament, per a les pròximes dues temporades. Jaume Alcoceba substituirà Borxo Garlito, que ha estat cap de colla durant els últims quatre anys, a partir del setembre, amb l’inici de la nova temporada muixeranguera. Jaume Alcoceba, que és l’actual ajudant del cap de colla, és membre de la Conlloga des de la seua fundació (2013), i ha ocupat diversos llocs dins de l’Àrea Tècnica. A més, l’equip tècnic de La Conlloga s’ha renovat amb la incorporació de nous membres i ha mantingut l’estructura bàsica que ha aconseguit els bons resultats dels últims anys.

Durant l’assemblea ordinària, encarregada de posar els fonaments organitzatius de la nova temporada muixeranguera, es van aprovar els canvis en les comissions i grups de treball i els seus informes i es va acordar iniciar la planificació dels actes del desé aniversari de la colla, que se celebrarà a finals de l’any 2023. Cal recordar que la Junta Executiva de la Conlloga continuarà estant encapçalada per Irene López com a presidenta.

La Conlloga Muixeranga de Castelló fa prop de nou anys que va iniciar la seua activitat a la ciutat de Castelló de la Plana amb l’objectiu de fer muixerangues aprofitant els valors que rodeja aquesta expressió de la cultura popular: cooperació, esforç, col·laboració, compromís i superació. Totes les setmanes, La Conlloga realitza assajos setmanals al Cau Muixeranguer de Castelló de la Plana, a l’avinguda d’Alcora 24, que serveixen per a millorar la tècnica, assolir figures aconseguides i superar els reptes. Els assajos estan oberts a qualsevol persona que estiga interessada a participar i es realitzen tots els divendres: la xicalla (19 hores) i assaig general (19.45 hores).

Comparteix

Icona de pantalla completa