Els continguts de les xarxes socials com a material d’ensenyança

Les Jornades d’ensenyament i ús del valencià als centres educatius valoren els continguts d’internet

El 8 i 9 de juny van tindre lloc unes jornades a la Universitat d'Alacant que plantegen l'ensenyament i l'educació en valencià des d'un punt de vista més complet que el genèric gràcies a les eines digitals. En concret, el primer dia es van presentar continguts d'À Punt Mèdia per als més joves, el  Rebost Digital i els vídeos dels creadors de continguts a les xarxes socials.

Emma Tomàs, Aitana Ferrer, Ricardo Ventura i Aitor Muñoz foren els encarregats de representar els seus continguts i els de tots aquells que fan els seus companys. Cadascun va aportar propostes de valor i idees que van ser ben rebudes pels assistents de l'activitat. L'objectiu és mostrar que existeix una gran varietat de continguts que poden ser aplicables a les diferents activitats que es poden desenvolupar en una aula de primària, secundària o superiors. A més a més, en la seua intervenció també es va reivindicar la ferramenta del podcast com a eina de creació de professorat i alumnat, una proposta presentada pel Cefire Artisticoexpressiu.

Aquestes jornades han estat possibles gràcies a l’Associació Cívica per la Normalització del valencià a l’Alacantí, la Universitat d’Alacant, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la Unitat per a l’Educació Multilingüe.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.