Iniciativa-Compromís llança una campanya d’afiliació per sumar militants al projecte ecosocialista

Aitana Mas i Alberto Ibáñez: «Les persones són el principal actiu de partits com el nostre i el treball de base és fonamental»

Iniciativa, un dels partits integrats en Compromís, ha iniciat una campanya d'afiliació per encoratjar la gent a sumar-se al projecte ecosocialista de cara «als importants reptes que es presenten en els pròxims mesos».

Sota el lema «Fes política amb iniciativa», la formació liderada per Mónica Oltra fa una crida a la ciutadania perquè siga part activa del treball per tornar a aconseguir «governs al servei de la justícia social i els drets de les persones» en les pròximes eleccions.

«Les persones són el principal actiu de partits com el nostre i el treball de base és fonamental en aquest temps en què estem centrats a millorar la unitat, la cohesió i l'acció política de l'esquerra per assolir la revalidació d'un tercer Botànic en la Generalitat i mantindre i eixamplar els governs progressistes als ajuntaments», expliquen els portaveus Aitana Mas i Alberto Ibáñez.

La campanya d'afiliació cercarà, a través de xarxes socials i trobades amb la ciutadania, aportar il·lusió i esforç per «continuar construint unes societats més justes amb la seua militància activa». Els interessats disposen d'un enllaç directe per registrar-se i «passar a l'acció».

Iniciativa del Poble Valencià va nàixer el 2007 per renovar les idees del valencianisme, l'esquerra i l'ecologisme. És un partit que defensa el ecosocialismo participatiu, l'ecologisme popular, el feminisme interseccional, el valencianisme polític, el republicanisme, el laïcisme, la cultura de la pau, el foment dels bons tractes i la solidaritat generacional com a «única via per garantir la justícia social, la igualtat, la diversitat, la convivència i la felicitat».