Torna el Festival de Música Antiga i Barroca a Peníscola

La 27a edició ha programat dèsset propostes per a tots els públics i tindrà lloc del 27 de juliol al 7 d’agost

La 27a edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de Castelló, tindrà lloc del 27 de juliol al 7 d'agost al castell del Papa Luna i el Palau de Congressos d’aquest municipi del Maestrat.

Enguany s’han programat onze grans concerts i un espectacle gratuït per al públic familiar durant totes les dates del festival. A més, també hi haurà una projecció de cinema que obrirà el festival, dos concerts de Barroc Fusió a la Mitjanit, d'accés lliure, i el tradicional espectacle piromusical, que torna després de les restriccions dels últims anys per la pandèmia.


D’altra banda, també es podrà visitar a la Casa de l'Aigua de Peníscola l'exposició «Instruments musicals del Rei Savi», comissariada per Mara Aranda i Jota Martínez, propietaris de les peces exposades.

Les entrades dels onze grans concerts ja es poden adquirir de manera anticipada per internet i, a partir del 25 de juliol, a la Casa de l'Aigua (plaça de Santa Maria). 

Podeu consultar la programació del festival ací.