Diari La Veu del País Valencià
Les Cambres de Comerç de Castelló i Tarragona reclamen l’execució del corredor mediterrani

María Dolores Guillamón, presidenta de la Cambra de Castelló, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, han mantingut aquest dijous una trobada amb l’objectiu de reclamar a les administracions competents el desenvolupament de les infraestructures més adequades entre les dues ciutats. En la reunió també han parlat de la necessitat de contribuir a pal·liar la situació de les empreses i els autònoms davant la crisi energètica i de subministraments.

Aquestes demandes, en matèria d’infraestructures, han de permetre que el corredor mediterrani siga una realitat econòmica, ara ja sense «colls de botella ni discontinuïtats» en els diferents trams, ja que encara cal executar el tram ferroviari Castelló de la Plana-Tarragona en ample mixt.

Per tant, les Cambres de Castelló i de Tarragona consideren que aquest eix s’ha de vertebrar de forma planificada per permetre una eixida més accelerada i sòlida dels productes a partir de les relacions empresarials existents i potencials.

Davant d’aquesta situació, totes dues institucions han acordat cooperar de manera conjunta en el desenvolupament del tram ferroviari Castelló de la Plana-Tarragona en ample mixt, l’impuls de la digitalització, la sostenibilitat dels sectors econòmics i els programes europeus.

Comparteix

Icona de pantalla completa