Diari La Veu del País Valencià
Maria Pérez i Gabriel Rufián visiten Xixona, Alcoi, Benifairó de les Valls i Xàtiva

La secretària general d’Esquerra Republicana del País Valencià, Maria Pérez, i el portaveu d’ERC al Congrés espanyol Gabriel Rufián, presenten aquest cap de setmana les persones candidates a les eleccions municipals del 2023 de Xixona (l’Alacantí) i Benifairó de les Valls (el Camp de Morvedre). A més a més, diumenge tots dos participaran de l’acte «Xàtiva Republicana» a la capital de la Costera.

Així, divendres 27 de maig, a les 19.30 h, acompanyaran el candidat per Més Xixona, Marc Ros, a la plaça del carrer Alacant. L’endemà, dissabte 28 de maig de matí, a Alcoi, visitaran l’exposició antològica d’Antoni Miró a l’IVAM CADA i després faran una trobada amb militants i simpatitzants, i a les 20 h presentaran la candidata de Benifairó de les Valls, Adela Alba, al Centre Cultural El Tabalet.

Posteriorment, diumenge 29 de maig, a les 12 h, participaran en un acte al Convent de Sant Domènec de Xàtiva en què també intervindran Empar Penadés, de la Plataforma Per Xàtiva, i Rafa Pastor, membre de la Plataforma i d’ERPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa