Oltra considera «resolta» la polèmica amb Bravo i assegura que sent el suport del seu partit i del Consell

Bravo també va denunciar ahir haver rebut crítiques «amb biaixos masclistes»

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha considerat «resolta» la polèmica amb la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i ha assegurat que sent el suport del seu partit, Compromís, i del Consell.

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del govern valencià, quan li han preguntat per les declaracions que va fer ahir Bravo en les quals afirmava que no enviava cap missatge a la vicepresidenta després d'haver indicat el dia anterior que ella es plantejaria dimitir si estiguera en la seua situació -possible imputació pel suposat encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada-. Bravo també va denunciar ahir haver rebut crítiques «amb biaixos masclistes».

Sobre aquest tema, Oltra ha manifestat: «Bravo s'ha desdit del que va comentar a la ràdio i assumpte resolt». Sobre si posaria Bravo com a exemple de lleialtat institucional, ha respost: «Posaria molts exemples de lleialtat institucional, però no tinc la necessitat de fer-ho».

Així mateix, interpel·lada per si té constància dels atacs masclistes que hauria rebut la consellera de Justícia arran de les seues manifestacions, ha dit que no. «No hem parlat d'això», ha asseverat.

Quant a la seua situació personal després de la causa judicial oberta, ha assenyalat que «no hi ha incògnites» sobre aquest tema, «igual que no hi ha incògnites sobre la professionalitat de les persones que treballen a la Conselleria d'Igualtat ni cap altra mena d'incògnites». «Totes les qüestions plantejades estan buides», ha insistit.