Diari La Veu del País Valencià
Mor un jove ofegat al riu Bolulla, la quarta persona en un mes en aquest paratge natural

Un jove de 25 anys ha mort ofegat aquest dilluns al riu Bolulla, al terme del municipi de Callosa d’en Sarrià (la Marina Baixa), segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Es tracta de la quarta persona que perd la vida en aquest paratge natural en només un mes.

A les 19.10 hores, s’ha alertat el CICU que havien tret inconscient de l’aigua un home, a l’altura del barranc de l’estret del riu Bolulla. El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU. Fins a l’arribada dels efectius sanitaris, diversos testimonis han efectuat al banyista les maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica.

Una vegada al lloc, l’equip mèdic del SAMU ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització, però no hi ha hagut cap resposta. L’home, de 25 anys, ja havia mort.

Es tracta la quarta víctima mortal en l’últim mes en aquesta zona. El passat 8 d’abril van morir el guia d’una expedició i una dona després de caure a l’aigua per un barranc i ser arrossegats pel corrent quan feien una excursió a l’Estret de les Penyes, a la zona de la cascada. Dies més tard, el 17 d’abril, efectius de bombers, al costat de personal de Protecció Civil i serveis sanitaris, van trobar el cos sense vida d’un altre home, en aquest cas de 24 anys, ofegat al riu Algar, a l’altura de la presa.

Comparteix

Icona de pantalla completa