Diari La Veu del País Valencià
Denuncien que la UV obstaculitza una xerrada d’Oriol Junqueras «per motius polítics»

Jovent Republicà del País Valencià ha denunciat «l’obstaculització» per part de la Universitat de València de la xerrada d’Oriol Junqueras que han organitzat el pròxim 11 de maig. Un dels actes que durà a terme el líder d’ERC al País Valencià «després de quatre anys empresonat per les seues idees polítiques».

La formació ha explicat que «després de nombrosos intercanvis de correus entre el Jovent Republicà del País Valencià i la UV durant mesos», els va concedir un espai on poder fer aquesta xerrada. Tanmateix, «una vegada començada la difusió de l’acte, amb les despeses que això suposa, la UV ha decidit de forma unilateral cancel·lar la cessió de l’espai que se’ns havia atorgat». «La UV s’excusa en motius de seguretat que, aparentment, són irrellevants per a la xerrada de Carlos Mazón, president del PP valencià, que la Universitat acull el dia anterior», ha assenyalat.

«Una setmana abans de la xarrada, la UV no ens ha confirmat en quin espai podrem realitzar-la», ha indicat Jovent Republicà. Per això, ha exigit que la Universitat de València «confirme un espai per poder fer la xerrada i que no tracte diferent les activitats organitzades pels estudiants en funció de les seues idees polítiques».

Comparteix

Icona de pantalla completa