Diari La Veu del País Valencià
La Fundació FULL rebrà 240.00 EUR de Cultura per activitats de foment del llibre i la lectura

La Conselleria de Cultura destinarà un import total de 240.000 euros perquè la Fundació FULL desenvolupe programes de promoció d’autors i il·lustradors mitjançant la planificació de rutes literàries, exposicions i la celebració d’un festival del llibre il·lustrat per fomentar el llibre i la lectura, segons figura en el conveni aprovat aquest divendres pel Ple del Consell.

Quant al sector del llibre, s’articularà un programa per a estimular el comerç del llibre i la dinamització del sector valencià amb cursos, jornades i campanyes. També s’arrepleguen activitats de formació i promoció d’editorials.

Les activitats d’animació a la lectura s’articularan amb campanyes de conscienciació, clubs de lectura virtual i difusió en fires especialitzades del llibre, mentre que la motivació a llegir en les famílies es farà amb formació dirigida als pares, elaboració de guies específiques en l’àmbit familiar i tallers d’escriptura creativa.

La Fundació FULL es compromet a organitzar i dur a terme les activitats previstes en el conveni, així com a informar sobre la col·laboració de la Generalitat en les activitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa