Diari La Veu del País Valencià
7.500 persones gaudeixen del concert de La Fúmiga i Oques Grasses a València [Vídeo]

El passat divendres 1 d’abril es va celebrar un dels concerts més importants de la música en valencià dels últims anys a la Plaça de Bous de València. La Fúmiga estrenava el seu nou disc en companyia de moltíssims artistes que col·laboren en les seues cançons i amb l’actuació prèvia del grup català Oques Grasses i de la DJ Nonai Sound.

Llet i Vi és un creador de contingut que acostuma a gravar vídeos en concerts i festivals del territori per tal d’acostar als seus seguidors l’experiència que suposen aquests esdeveniments. Al seu últim vídeo el podem trobar al concert de La Fúmiga i Oques Grasses, on va aprofitar l’ocasió per gravar amb tot el públic que hi havia a les cues d’entrada del concert. El seu company de gravació Raül Solves va poder captar fantàstiques imatges del públic gaudint del concert que tanquen aquest vídeo.

Al canal de Llet i Vi podeu trobar multitud de contingut dinàmic, entretingut i proper amb més vídeos de concerts, anècdotes o xicotets monòlegs i reflexions pròpies.

Podeu trobar aquest contingut en valencià i molts altres a Poblet.

Públic assistent al concert | Raul Solves

Comparteix

Icona de pantalla completa