Diari La Veu del País Valencià
Unes 400 persones participen en el Sona Baixet Fest a Gandia

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

El carrer Sant Ramon de Gandia (la Safor) va bullir de vida i cultura aquest cap de setmana amb la huitena edició del Sona Baixet Fest, el gran festival familiar de les comarques centrals organitzat per LaCasaCalba, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia. Dos dies d’intensa activitat repartida pels diferents espais del Teatre del Raval, a més del mateix carrer i la nau de la Fundació Espurna.

Unes 400 persones, entre dissabte i diumenge, van gaudir d’una jornada completa en família en la qual es van desenvolupar fins a nou espectacles diferents de màxima qualitat que barrejaven tota classe d’estils artístics, com ara dansa, música, teatre, circ o tallers d’art.

El cartell incloïa a La Companyia Sonora (la Safor) amb l’espectacle de reciclatge Res-i-dual; La Chica Charcos and The Katiuskas Band (Albacete) i la seua música rockera i un poc gamberra; El corral de Pepeta (País Valencià), amb cançons populars i de bressol; Títeres la Matallina (País Valencià), amb música en directe i la seua particular versió de Merienda de cuentos, de Gloria Fuertes; LaLolaBoreal (País Valencià), amb Rodem?, una peça inclusiva de dansa i teatre sobre la realitat de la diversitat funcional, i el showman Eddy Eighty i ‘The power of 80s’, una barreja de circ amb molt d’humor, acrobàcies, malabars, verticals i dansa a ritme de la música dels 80.

A més, l’Escola del Teatre Serrano, sota la direcció de Ruth Palonés, va fer l’animació de carrer amb Els monstres del Raval; Pepa Castillo va dirigir els seus originals tallers d’art, i l’experimentador sonor i artista visual Dr. Truna va projectar al magatzem del teatre una selecció en 16 mm de dibuixos animats en format musicat, amb la col·laboració del Cineclub Pessic de Pedreguer.

Comparteix

Icona de pantalla completa