Diari La Veu del País Valencià
Xavi Sarrià, El Diluvi i Smoking Souls, entre altres, participaran en el I Concert per la Vida en homenatge a Guillem Agulló

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

Una quinzena d’artistes participaran el proper 12 de maig al Teatre Principal de València en el Concert per la Vida, que serà un homenatge a Guillem Agulló inserit dins la campanya La Lluita Continua, interrompuda per la pandèmia.

El recital en memòria del jove antifeixista assassinat ha sigut organitzat com un tribut musical en directe amb Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Auxili, Smoking Souls, Miquel Gil, JazzWoman, Joina, El Diluvi, Ebri Knight, Maluks, Mafalda, El Cor de l’Eliana i La Maria. La Conselleria de Cultura, Educació i Esports de la Generalitat Valenciana participa en aquest espectacle, tal com ja va fer amb la pel·lícula La mort de Guillem a través de l’Institut Valencià de Cultura.

La campanya La Lluita Continua estava centrada en la recaptació de fons per a finalitzar la pel·lícula La mort de Guillem, dirigida per Carlos Marqués-Marcet, i al mateix temps hi havia la previsió de celebrar dos concerts d’homenatge a València i Barcelona, entre altres activitats comunicatives i de conscienciació. La data d’homenatge a Barcelona encara està pendent de concretar.

«29 anys després de l’assassinat de Guillem Agullo, la seua figura encara és un símbol dels moviments de lluita i resistència antifeixista. La seua memòria s’ha convertit en un motor en la defensa dels drets humans i l’antiracisme, que hui són més vigents i més necessaris que mai», asseguren els promotors de la iniciativa.

Les entrades ja estan a la venda a la web de l’Institut Valencià de Cultura amb preus d’entre 12 i 20 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa