Diari La Veu del País Valencià
El PCPV de València es distancia de la consellera Rosa Pérez

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

El Partit Comunista del País Valencià no participa en el procés d’elecció de la nova direcció d’Esquerra Unida a la ciutat de València. Així ho ha expressat la formació en un dur comunicat contra la dirigent de la coalició, la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana, Rosa Pérez Garijo.

Segons el PCPV, «les dinàmiques sectàries i destructives en l’àmbit organitzatiu, i fora dels principis que sempre hauria d’haver defensat Esquerra Unida en termes ideològics, per part de l’actual coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez, han impedit que la meitat de la militància a la ciutat de València, incloent el PCPV, puguen participar d’aquesta assemblea».

El partit denuncia que «en l’últim procés intern d’EUPV el passat mes de desembre, la part de l’organització liderada per Rosa Pérez va obtenir a la ciutat de València un suport que no va superar el 54%, davant el 46% dels qui proposàvem un altre model d’organització per a tornar als principis organitzatius i polítics que mai no s’haurien d’haver abandonat. Malgrat aquesta divisió, ni Rosa Pérez ni la part d’EUPV a la ciutat, controlada per ella mateixa, han plantejat cap tipus d’opció per bastir ponts o cosir mínimament una situació interna que ja es fa insostenible».

Des del PCPV, amb aquests arguments, s’han apartat del procés d’elecció de la nova direcció d’EUPV a València, si bé «continuarem treballant i esperant un canvi de rumb necessari en l’actual direcció d’EUPV per a tornar a les dinàmiques d’unitat i cohesió que lamentablement ens estan impedint», asseguren.

En aquest document es pot llegir la resolució sencera del PCPV de València ciutat.

Comparteix

Icona de pantalla completa