Diari La Veu del País Valencià
À Punt estrena «Mirada salvatge», una sèrie documental sobre la riquesa natural del País Valencià

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

À Punt estrenarà dilluns que ve, 4 d’abril, a les 13.30 hores, el nou espai divulgatiu «Mirada salvatge», una sèrie documental de 25 capítols de mitja hora que presenta una àmplia visió del patrimoni natural valencià a través de múltiples paratges representatius de la geografia, en atenció al seu valor ecològic i estètic, projectant-los com a grans reserves de vida salvatge.

«Necessitem la naturalesa i l’aire lliure per a desenvolupar la nostra vida en plenitud i, afortunadament, la nostra comunitat atresora meravellosos i diversos ecosistemes», ha explicat Batiste Miguel, director del programa produït per Docuproducciones.

Cada episodi mostra seqüències cridaneres relatives al comportament dels animals salvatges. Destaquen les visites als fons marins i a les muntanyes més importants del País Valencià. Entre els llocs que hi apareixen, hi destaquen la marjal d’Almenara, la Tinença de Benifassà, el Racó d’Ademús, l’Albufera de València, el Penyal d’Ifac, les Salines de Santa Pola i la Serra Gelada.

Comparteix

Icona de pantalla completa