Diari La Veu del País Valencià
La Font de la Figuera torna a celebrar la fira dedicada al comerç, la gastronomia i el patrimoni

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

«Tasta la Font» és una iniciativa de l’Ajuntament de la Font de la Figuera (la Costera) per promocionar el comerç, la gastronomia i el patrimoni local que se celebrarà aquest cap de setmana. El veïnat i les persones que visiten el municipi tornaran a gaudir d’un important esdeveniment dedicat als productes quilòmetre zero, els professionals, els comerços i l’artesania, amb diverses activitats culturals i festives.

La fira s’inaugura aquest divendres, primer d’abril, a les 19 h, amb la Ruta del Comerç i Professionals, en la qual, acompanyats per la Xaranga de la Lira Fontiguerense, es visitaran els comerços i professionals participants en aquesta edició. S’entregarà un distintiu de persianes alçades, «símbol de l’economia local i de proximitat, columna vertebral de la Font de la Figuera», ha assenyalat el consistori.

Dissabte, la jornada arrancarà a les 11 h amb l’obertura de la fira comercial i un reconeixement a una de les botigues més emblemàtiques del poble, regentada per Carmen Cambra fins a enguany, que tanca per jubilació. També hi haurà activitats lúdiques per a xiquets. A les 12.30h. s’inaugurarà l’exposició de pintura de Rafael Castelló, a la Casa Abadia, i a les 18 hores començarà la Mostra Gastronòmica i del Vi, amb actuacions de Tartana Teatre i la Lira Fontiguerense.

«Tasta la Font» 2022 clourà diumenge amb la jornada dedicada al patrimoni cultural i històric. Inclourà visites al jaciment de l’Altet de Palau, el retaule de Joan de Joanes de l’església parroquial, el Museu Històric-Etnològic, i els cellers locals.

Comparteix

Icona de pantalla completa