Diari La Veu del País Valencià
[Vídeos] Les intenses pluges a la Marina Baixa desborden el riu Algar

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

Les intenses pluges d’aquest dissabte a la Marina Baixa, on s’han arreplegat al voltant de 200 litres per metre quadrat en alguns llocs, han desbordat el riu Algar a Callosa d’en Sarrià.

El Laboratori de Climatologia de la Universitat d’Alacant ha compartit un vídeo en què es veu la impressionant quantitat d’aigua que baixa a les Fonts de l’Algar: «El nostre col·laborador Toni Ferrando ens envia uns vídeos brutals que ha gravat aquesta vesprada a les Fonts de l’Algar. Toni és de Callosa, i ens comenta que mai les havia vistes així».

També ha compartit un altre vídeo del Barranquet de Soler, a Alcoi, enregistrat per Carlos Buendia Miranda. «Ens comenten alguns seguidors d’allí que feia dècades que no el veien amb tanta aigua. I continuarà plovent en les pròximes hores», ha dit.

Un altre vídeo d’Àngel Ripoll Moncho mostra els efectes de les precipitacions a la partida Albica de Tàrbena (la Marina Baixa).

Comparteix

Icona de pantalla completa