Diari La Veu del País Valencià
La Fundació .cat nomena Roger Serra director general de l’entitat

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

Roger Serra ha estat nomenat aquest dijous nou director general de la Fundació .cat en substitució de Francesc Giralt, que ha ocupat el càrrec des de febrer del 2018. La designació s’ha fet per unanimitat del Patronat de la Fundació després d’un procés públic de lliure concurrència, dut a terme amb la col·laboració del fins ara director general. Es tracta d’un nomenament de «continuïtat» amb què l’entitat vol mantenir el .cat «com el domini cultural més important del món» sense renunciar a noves aliances i línies d’activitat i també continuar donant suport a la transició digital dels territoris de parla catalana per contribuir al seu posicionament de comunitat cultural digital «activa i pionera al món».

Roger Serra, de 43 anys, ha desenvolupat la seua activitat professional entre Europa i Àsia, primer treballant com a professor associat de Relacions Institucionals a la UAB, després amb tasques de recerca i investigació a la Xina i altres països asiàtics. Els darrers anys ha centrat la seua activitat en la direcció general d’una empresa de desenvolupament d’aplicacions i pàgines web de la que també n’és cofundador.

L’elecció de Serra vol donar continuïtat al mandat del Francesc Giralt en què l’organització considera que ha fet un salt endavant, «tant qualitatiu com quantitatiu, deixant-la en les millors condicions possibles».

La Fundació .cat impulsa la normalització de l’ús del català en l’àmbit d’Internet i les Tecnologies de la informació i la comunicació i s’ocupa del domini .cat, registrat i emprat per primera vegada l’any 2005 i que ja supera de llarg les 110.000 adreces.

Comparteix

Icona de pantalla completa