Diari La Veu del País Valencià
Aina Palmer estrena «Solatge», una proposta trencadora explicada a Poliedres [Vídeo]

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

El passat diumenge Poliedres, un compte d’Instagram dedicat a la comunicació cultural del País Valencià, va emetre el seu habitual programa amb Sergio Caballero i Aina Palmer com a convidades de la setmana. Aquests últims són un grup de música compost per Aina Monferrer, doctorada en l’obra de Vicent Andrés Estellés i professora de valencià a les xarxes socials i a la Universitat de València, i Jordi Palau, membre d’un dels grups més anhelats de l’escena musical valenciana: Orxata Sound System.

La darrera estrena d’aquest grup, Solatge, fou el tema principal del directe de Poliedres. Lluís, més que d’un presentador neutral, va prendre el rol d’un fan més que es fascinava amb la forma de creació que aquest grup demostra a l’hora de crear.

Els directes de Poliedres cada setmana valoren grans referents de l’escena cultural valenciana, però en aquest compte també s’està duent a terme un concurs per ajuntar i fer crear contingut a les principals figures del món de les xarxes socials del nostre territori. Sens dubte, Poliedres és una caixa de sorpreses amb molt bon ambient on de segur trobaràs el teu espai.

Podeu trobar aquest contingut en valencià i molts altres a Poblet.

Comparteix

Icona de pantalla completa