Diari La Veu del País Valencià
Sense núvols no pot ploure. Per Jordi Payà

Efectivament, sense núvols no pot ploure i els núvols (almenys els que poden portar pluja) no ens visitaran fins divendres.

Pot ser hui i demà dijous tindrem el cel un poc més cobert, però seran núvols totalment improductius, perquè no deixaran pluja i a penes tindran incidència en les temperatures.

Pinzellades de núvols alts durant el matí i núvols més compactes de vesprada que deixaran el cel un poc més ennuvolat i poc més.

Demà dijous ens agradaria pensar que serà l’últim dia de la setmana de sol i d’estabilitat. La nuvolositat anirà en augment i el cel quedarà més ennuvolat amb el pas de les hores, però ens quedarem amb les ganes de dibuixar el símbol de pluja, perquè a partir de migdia i de vesprada el cel quedarà cobert i això afavorirà un descens de les temperatures màximes, però les primeres pluges no es registraran fins al matí de divendres.

La inestabilitat començarà a manifestar-se al nord i per l’interior, avançant després cap al centre i la costa de València mentre que a Alacant les pluges, si arriben a registrar-se, seran dèbils i disperses i pense que no arribaran fins a la vesprada nit.

Dissabte començarem l’últim cap de setmana de febrer amb més núvols al sud i a la costa on podria ploure dèbilment, però de vesprada els núvols aniran escampant i fins i tot al nord i per l’interior acabarà imposant-se el sol i pujant les temperatures.

Diumenge s’imposarà de nou el sol i les temperatures pujaran de forma més decidida.

Passeu bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet

Comparteix

Icona de pantalla completa