Diari La Veu del País Valencià
Oratge desesperançador. Per Jordi Payà

Sempre s’ha dit que l’esperança és l’últim que s’ha de perdre i vos puc assegurar que en el temps que porte dedicant-me a la meteo he viscut sequeres intenses i severes, però també és cert que d’això fa temps… i quasi no me’n recorde.

Qui mana és l’actualitat, i l’actualitat ve marcada per l’anticicló, per les altes pressions que estan fent-se llargues i pesades i estan deixant un hivern dels més secs dels últims anys.

També és cert que no és la primera volta que passa i, per tant, podem viure amb l’esperança que pegue la volta i arriben situacions més favorables que porten precipitacions.

I encetem una nova setmana amb poques perspectives de canvi. Les poques pluges registrades dissabte segurament s’hauran assecat en bufar de nou de ponent i en lluir el sol i fer pujar les temperatures. Perquè ahir encara va refrescar de matí, però hui pujaran un parell de graus tant les mínimes com les màximes.

Demà dimarts tornaran a pujar un puntet les temperatures. Pujaran lleugerament les nocturnes i al centre del dia farà també un poc més de calor, sobretot al centre i a l’interior, perquè a la costa podria refrescar. El dia serà clar i assolellat i només veurem boirines i núvols baixos en començar i acabar el dia.

Del mapa per als dies següents ens agrada el de divendres, tot i quedar encara un poc lluny, perquè dimecres i dijous a penes hi haurà novetats, però les previsions donen més núvols i fins i tot pluja per divendres. I ja sabeu… serà una cosa que haurem de confirmar els pròxims dies.

De moment, tingueu bon inici de setmana ploga o faça sol, faça fred o calor.

Font: Oratgenet

Comparteix

Icona de pantalla completa