Diari La Veu del País Valencià
Vilafamés presenta un nou Festival Internacional de Curtmetratges

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa’t ací

L’Ajuntament de Vilafamés (la Plana Alta) ofereix un nou al·licient cultural per a les comarques del nord del País Valencià, el Festival Internacional de Cinema (FIV), que durant una setmana projectarà, de manera gratuïta, alguns dels millors curtmetratges internacionals del moment.

El FIV, que es desenvoluparà entre el 27 de juny i el 2 de juliol, serà un aparador per obrir la vila al món audiovisual, sense oblidar els creadors d’aquestes contrades, que disposaran d’una secció on compartir les creacions. A més, el palmarés inclourà un Premi al Millor Curtmetratge en Valencià.

La presentació oficial del Festival tindrà lloc aquest dissabte, 12 de febrer, a les 19 hores a la sala Quatre Cantons. Durant l’acte es projectarà el curtmetratge Com qualsevol altre, del director Sergi González, reconegut recentment amb el Colón de Plata al Millor Curtmetratge Nacional en el Festival de Cinema Iberoamericà de Huelva. Després, es farà un col·loqui amb el mateix director.

El FIV és finançat pel Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics i diverses entitats privades.

Recepció de treballs

El termini de recepció de treballs s’obrirà el pròxim 15 de febrer i es tancarà el 31 de maig. Les inscripcions són gratuïtes mitjançant les plataformes Movibeta, Festhome i Clickforfestivals, sempre que les obres disposen de subtítols en castellà o valencià.

La duració màxima del curts que hi participen serà de 15 minuts, títols de crèdit inclosos, i hauran d’estar rodats en una data posterior al primer de gener del 2021.

Comparteix

Icona de pantalla completa