Diari La Veu del País Valencià
Robles, de Compromís: «El govern espanyol ha de millorar d’una vegada el servei valencià de Rodalies»

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa’t ací.

La diputada de Compromís en les Corts, Papi Robles, ha manifestat hui la seua «indignació per la interminable burla als usuaris i usuàries dels trens de Rodalies de València. Fa molt de temps que des de Compromís denunciem que els trens que es cancel·len sense previ avís i totes les conseqüències que això comporta. No és solució agafar el següent tren perquè, segurament, també acabarà cancel·lant-se».

Segons Robles, «Compromís fa molt de temps que reclama i reivindica millores i inversions al servei de Rodalies al País Valencià. No només quant a infraestructures, sinó també quant al mateix servei i les línies existents. Cal recordar que el parlament valencià va votar el 2018 a favor d’exigir a Madrid el traspàs de les Rodalies. El govern del Botànic està sobradament capacitat per gestionar tot el que comporta aquest servei».

«Però la realitat és que en l’últim mes hem patit una autèntica allau de suspensions i endarreriments que empitjoren molt més el servei de Rodalies. Per això reclamem al govern espanyol que es pose les piles d’una vegada i millore aquest servei tan necessari perquè totes les persones puguen fer ús d’un transport públic en condicions dignes, sostenible i que millore la vida de cada persona en el nostre territori», ha conclòs la diputada Papi Robles.

Comparteix

Icona de pantalla completa