Diari La Veu del País Valencià
Comença la Plaça del Llibre de Gandia

La Plaça del Llibre de Gandia comença aquest dijous a la Plaça Rei Jaume I. En l’esdeveniment, que es celebra per primer vegada a la capital de la Safor, hi haurà presentacions, contacontes, tertúlies, clubs de lectura i concerts fins diumenge 30 de maig.

La primera jornada, entre altres activitats, tindrà lloc la tertúlia juvenil «Llegir en temps de Fortnite», a càrrec dels escriptors i docents Joanjo Garcia, Jaume Monzó i Mònica Richart.

Aquest divendres s’hi duran a terme sessions per a escolars i les presentacions dels llibres Farem un pensament, de Manel Rodríguez Castelló; Crims, de Manuel Molins; Contes per a tu, un homenatge al contacontes Llorenç Giménez; Panses a l’ombria del Benicadell, de Carlos Fuster; La bèstia en què cavalquem, de Ferran Garcia-Oliver, i Llibre de morts, de Jordi Colonques. També s’hi farà la tertúlia juvenil «Literatura en clau femenina», amb Rosa Sanchis, Sandra Capsir i Maria Viu, i una sessió de contes a càrrec d’Almudena Francés.

Dissabte els assistents podran gaudir d’un taller d’il·lustració infantil amb Aitana Carrasco, un showcooking amb Toni Orengo, el teatre infantil InfanTIC de Josep Enric Grau, una xarrada sobre àlbums il·lustrats amb Lirios Bou, Aitana Carrasco i Lola Camarena i d’un concert del Quartet de saxofons. A més, continuaran les presentacions, en què participaran, entre altres, Joan Borja, Josep Piera, Irene Verdú, Joaquina Barba, Elisabet Roig, Rafa Xambó i Juli Capilla.

Diumenge el programa inclou la representació de l’obra Rondalles d’Oliva, les presentacions de llibres, com ara Heli Argilés i els misteris d’aigua, d’Esther Climent (Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor), i la narració de rondalles d’Enric Valor per l’escriptor Jordi Raül Verdú. També hi haurà micro obert, un contacontes infantil amb Alícia Casanova, el taller «Marcapàgines d’animals» i el concert de cloenda Reversions, amb Jonatan Penalba.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa