Diari La Veu del País Valencià
Es presenta el llibre «Acte d’última voluntat», de Francesc Jorba

El dissabte 29 de maig, a les 18.00 h, la Sala Polivalent del Teatre Foment de Piera (l’Anoia) acollirà la presentació de la novel·la Acte d’última voluntat, de Francesc Jorba Comallonga (Piera, 1961). Intervindran en l’acte Antoni Escudero, amic de l’autor, Abel Montserrat Forniés, autor del fotomuntatge de coberta, i el mateix autor del llibre.

Francesc Jorba Comallonga ha fet de mestre d’Educació Infantil, de Primària, d’Adults i de l’ESO. Va col·laborar a Ràdio Piera, dedicant un petit espai als llibres, i va ser un dels promotors de la revista literària Romanços (1990-1995). Ha conreat la poesia, el teatre, la narració curta i la novel·la. Acte d’última voluntat és el primer llibre que publica.

Edicions del Sud (2021)

Acte d’última voluntat conta tot el que viu Josep Solsona, després de rebre un encàrrec molt difícil que li encomana la seva mare abans de morir, trobar l’Anna, la seva germana bessona, que va desaparèixer de Santa Margarida, l’any 1979, quan tenia divuit anys. Tornar al poble de la seva infantesa i adolescència li suposarà una feina d’investigació, no només al voltant de l’Anna, sinó també al voltant de tota la seva família i de tot un poble. També descobrirà una persona, l’Aroa Navastro, que possiblement el marcarà per sempre més. La recerca ens portarà per una muntanya russa d’esdeveniments i personatges impensables i imprevisibles, però del tot creïbles. Un llenguatge proper i directe, i un ritme de narració vivaç i trempat, són alguns dels atributs més notables d’aquesta òpera prima de Francesc Jorba Comallonga.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa