Diari La Veu del País Valencià
Oltra adverteix els turistes: «Ací hi ha normes i, si no es compleixen, hi haurà conseqüències»

La vicepresidenta de Consell, Mónica Oltra, ha advertit aquest divendres els turistes que vinguen al País Valencià aquest cap de setmana, el primer en el qual s’alça el tancament perimetral, que «tinguen molt clar que ací hi ha unes normes i, si no es compleixen, hi haurà conseqüències».

Oltra, en la roda de premsa posterior a la reunió de ple de Consell, ha assenyalat respecte d’això que no es tracta de plantejar l’arribada de visitants després de la fi de l’estat d’alarma com «una invasió bàrbara», sinó de tindre «molt clar» que al País Valencià «hi ha un marc normatiu de protecció de la salut i la vida de les persones». Un marc amb «el lema de vida i llibertat que sempre ha caracteritzat a el Govern valencià».

En aquest sentit, ha incidit que la policia «farà que es complisca la normativa i si algú no la compleix tindrà les conseqüències d’haver trencat unes normes que estan pensades per garantir la salut i la vida». Per això, el País Valencià «continua sent la regió europea amb menor incidència». A més, cal «continuar avançant la vacunació».

«Tothom, siga d’ací o de fora, ha de complir les normes i les forces de seguretat estaran implicades en què la normativa es complisca, perquè així és com es funciona en un Estat de Dret; hi ha unes normes que cal complir i, si no es compleixen, hi ha conseqüències», ha conclòs.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa