Diari La Veu del País Valencià
Es constitueix la plataforma per a la ubicació racional i sostenible de les energies renovables al País Valencià

La plataforma per la ubicació racional i sostenible de les energies renovables al País Valencià es presentarà aquest dissabte, a la plaça de la Mare de Déu de València. En l’acte, organitzat per Bosc Viu (entitat en defensa dels ecosistemes forestal) col·laboren les diferents plataformes locals i comarcals.

Hi participaran representants d’aquestes plataformes, «que han deixat ben clar que no estan en contra de les noves energies netes, de les quals en són defensors, sinó que demanen que la implantació territorial es faça de manera coherent amb els principis inspiradors de la transició ecològica cap a la sostenibilitat».

L’acte pretén donar a conéixer a les administracions, als mitjans de comunicació i a tota la societat que «no volem un desordre especulatiu de les instal·lacions renovables» i que «ens oposarem a les ubicacions inadequades, irracionals, insostenibles i incoherents amb els principis orientadors que han inspirat els objectius de la normativa legal, però que han estat traïts en la lletra menuda i en l’aplicació real».

Aquest dissabte, Acció Ecologista-Agró i les diferents organitzacions explicaran els seus arguments amb un breu parlament i després adreçaran un document que resumeix les seues peticions, al president de la Generalitat, Ximo Puig .

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa