Diari La Veu del País Valencià
Ribó, després de reclamar la seua vacuna: «Casualment, a les 7.45h he rebut un missatge per vacunar-me a les 9h»

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut aquest dijous la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus després d’haver manifestat el seu malestar a Twitter aquest dimecres perquè, als seus 73 anys, encara no l’havien cridat tot i que feia setmanes que havia donat les seues dades.

El batle ha fet un tuit en què diu: «Després de setmanes donant les dades per a la vacunació, ‘casualment’, a les 7.45 he rebut un missatge per vacunar a les 9».

Ribó ha demanat «que no es deixe als llimbs i sense vacunar més persones de 73 i 74 anys» i ha donat les gràcies als «fantàstics sanitaris» que l’han atès.

Aquest dimecres Ribó va reclamar que no s’oblidaren en el procés de vacunació de les persones de 73 anys. «Estic cansat de donar les meues dades perquè algú em diga”, va escriure.

El passat 5 de maig la Conselleria de Sanitat va assenyalar en un comunicat que totes les persones de 70 a 74 anys del País Valencià haurien rebut la setmana següent almenys una dosi de la vacuna contar la COVID-19, per la qual cosa ja les estaven citant perquè acudiren als vacunódromos o als seus centres de salut.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa