El 40é Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil es lliura a Picanya aquest divendres

El 40é Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil es lliurarà aquest divendres, 14 de maig, a les 18.30h, al pati de l'escola Baladre de Picanya (l'Horta Sud), amb totes les mesures de seguretat. En l'acte, participaran Zequi Castellano com a conductor de l'acte, l'editora d'Edicions del Bullent Núria Sendra, i Pepe Almenar, alcalde de Picanya. Rebrà el guardó (un magnífic gravat de Rafael Armengol fet expressament per a l'ocasió) l'escriptora Esther Vizcarra, per Amaga't dels drons, una obra que ens convida a reflexionar sobre el tracte a les mascotes. 

 

Ester Vizcarra i Fortuny (Mollet del Vallès, 1956), viu a Alcoi des de l’any 1977. En narrativa ha publicat Enterreu-me en batí i sabatilles. Biografia novel·lada del poeta Joan Valls (Lletra Impresa, 2017) i ha participat en llibres d’investigació i de temes alcoians amb altres autors. També ha elaborat quaderns didàctics sobre Ovidi Montllor i el poeta Joan Valls. 

L'acte es tancarà amb una petita gran festa per als sentits. Toti Soler i Gemma Humet oferiran el seu concert Petita Festa, una forma personal, sensible i profunda de compondre, interpretar i posar veu als poetes a través del seu univers de guitarra i cançó: Papasseit, Ovidi Montllor, Maria Mercè Marçal, Vinyoli, Vian & Vence, Brel, Léo Ferré, Brassens, entre d’altres.

Per a assistir-hi, cal inscriure’s en el formulari habilitat per l'Ajuntament de Picanya per a l'ocasió.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.