Diari La Veu del País Valencià
La PAH aconsegueix paralitzar un mes el desnonament d’una dona i la seua filla embarassada al barri de Natzaret de València

La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca (PAH) ha aconseguit paralitzar, durant un mes, el desnonament de Narcisa, una dona «sense alternativa habitacional» que anava a ser desallotjada aquest dimarts amb la seua filla embarassada i el seu net d’un habitatge al barri valencià de Natzaret.

Ara aquesta família disposa d’un mes més perquè es revise la seva situació. La PAH l’acompanyarà als jutjats per veure l’expedient i que se li assigne un advocat d’ofici, i també als serveis socials perquè s’emeta un informe sobre la situació de vulnerabilitat. Així mateix, l’ajudaran a negociar amb l’entitat bancària propietària de l’immoble la possibilitat d’un lloguer social, segons han explicat fonts de la plataforma.

Des de fa dos anys, Narcisa ocupa aquest habitatge, que va ser dels seus familiars i que va quedar buit després que la seua germana patira una execució hipotecària, han explicat des de la PAH.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa