Diari La Veu del País Valencià
El Bloc-Compromís celebrarà el seu VIII Congrés Nacional el 26 i 27 de juny a Fira València

La Comissió Organitzadora del Congrés (COC) del Bloc-Compromís ha anunciat a la militància que el VIII Congrés Nacional de l’organització valencianista se celebrarà el 26 i 27 de juny de 2021 a FiraValència. El congrés, que havia de dur-se a terme el juny de l’any passat, va ser ajornat per la situació sanitària i les restriccions que s’estaven aplicant en aquell moment.

La presidenta de la COC, Elena López Blat, ha assenyalat que «la tria d’un espai ha estat molt complicada per les restriccions d’aforament i perquè des de la COC tenim ben presents les mesures sanitàries per tal de poder-nos reunir amb totes les garanties».

El procés precongressual del Bloc-Compromís va mamprendre el dia 15 de març amb la publicació de les ponències estatutària i política, encara que abans ja s’havia fet la votació per a la tria de la proposta de nou nom per al partit, en la qual va resultar vencedora la proposta Més-Compromís. Actualment, hi ha en marxa la presentació d’esmenes a les ponències i el reglament congressual i les assemblees comarcals per a la tria de delegats, fins al 16 de maig, i presentació d’esmenes conjuntes, fins al 14 de maig.

A partir d’aquest moment, les persones redactores de les ponències es posaran en contacte amb els qui proposen esmenes per arribar a un acord o deixar les esmenes vives per al congrés fins al 4 de juny. Finalment, el diumenge 27 de juny, es faran les votacions.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa