Diari La Veu del País Valencià
Els Premis Fundació Bromera al Foment de la Lectura es lliuren aquest dissabte

Els Premis Fundació Bromera al Foment de la Lectura reconeixen enguany la trajectòria del poeta Marc Granell i el treball a favor de la lectura i la llengua de l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir i del CEIP Garganes-Foieta d’Altea. Els guardons, impulsats per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, distingeixen aquelles persones i institucions o iniciatives que, gràcies al seu impuls vital, representen els valors i els objectius que promou l’entitat, com ara el foment de la lectura i la difusió del valencià.

A causa de la situació sanitària, l’acte de lliurament dels Premis Fundació Bromera al Foment de la Lectura 2021, que se celebrarà el dissabte 8 de maig, a les 12 h, tindrà format virtual i es podrà seguir en directe al canal de YouTube i a la pàgina de Facebook de la Fundació Bromera. A més, la gala comptarà amb l’actuació musical d’Aitana Ferrer.

A més, amb motiu de la cinquena edició dels premis, s’ha editat un llibre que conté un perfil i una entrevista de Marc Granell realitzada pel crític literari Francesc Calafat i dos reportatges: un sobre El Tempir, realitzat per Tudi Torró, membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i un altre sobre el centre educatiu Garganes-Foieta, escrit per la docent Paqui Cano.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa