Diari La Veu del País Valencià
Bonig deixa l’acta de diputada i la sindicatura del PP a les Corts

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha deixat aquest dijous els seus càrrecs en el partit i també l’acta de diputada i la sindicatura del PP a les Corts.

«Me’n vaig perquè no compte amb la confiança de la direcció del PP», ha admès, i per «respecte» a la institució, a les sigles del partit i als votants i militants, ha decidit fer «un pas al costat» i no presentar-se a les primàries.

Ho ha dit en una de premsa convocada d’urgència, prèvia a la junta que convocarà el pròxim congrés del PP valencià, en la qual s’ha mostrat emocionada i amb llàgrimes per assegurar que ho fa «a desgrat seu», perquè li hauria agradat tornar a tindre una «segona oportunitat» i recollir el fruit del treball que ha dut a terme i del qual es va encarregar en els moments més durs. Bonig ha afirmat que així li ho ha comunicat al secretari general de PP, Teodoro Garcia Egea, i al president, Pablo Casado.

«Soc una persona que he donat la cara sempre, no m’he amagat mai», ha afirmat. S’ha definit com a «espanyola, bona valenciana i orgullosa de ser del PP». Un partit del qual «he sigut, soc i seré militant».

Bonig ha demanat als nous dirigents del PP valencià que duguen a terme el seu treball «amb lleialtat i honradesa» i que «s’aparten de tot allò roín que es va fer».

Considera que ha sigut «coherent» i que ha treballat pels «interessos de les persones i del partit», no pels «interessos personals». Però això «no ha valgut de cara als dirigents del PP». Ha assegurat que es va fer càrrec del partit «quan ningú volia fer-ho» i ara hi ha candidats disposats a prendre les regnes, «senyal que alguna cosa hem fet bé». Tanmateix, «no em penedisc de l’esforç», ha manifestat.

Bonig ha recalcat que sempre «ha defensat la llibertat», la «llibertat educativa, lingüística, d’emprendre…», i que volia un PP que «recuperara la seua ànima i els seus principis, perduts durant l’etapa de gestió». Ha insistit en reclamar «un PP sense complexos» davant del govern del Botànic, «l’avançada de l’esquerra» a l’Estat. «Un govern d’imposicions com el català i el basc», ha asseverat.

També ha dit que, «segons les enquestes, hi ha possibilitat de canvi» al País Valencià.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa