Sembra Llibres publica «Latituds de l’enyor», un viatge màgic al subcontinent sud-asiàtic

L’editorial Sembra Llibres publica Latituds de l’enyor, la novel·la de debut de la jove escriptora Shubhangi Swarup. «Aquesta novel·la màgica ens acosta al subcontinent asiàtic i ens parla de la relació que mantenim amb la natura mentre ens explica una història d’amor de proporcions èpiques». Swarup ens fa viatjar pels paisatges de les illes Andaman, per les muntanyes del Pakistan, per la vall de Katmandú i per la costa de Birmània amb grans dosis de realisme màgic, la qual cosa ens fa connectar amb l’imaginari col·lectiu fantàstic del sud d’Àsia.

Amb Latituds de l’enyor, traduïda per Elisabet Ràfols Sagués, descobrim Shubhangi Swarup, una narradora d’un talent i una visió extraordinàries que ha guanyat el Premi Sushila Devi a la millor ficció escrita per una dona i el Premi Tata Literatura Live!, el més prestigiós de l’Índia. Amb aquests dos importants premis sota el braç, Swarup s’ha guanyat el reconeixement mundial després de publicar, tan sols, una novel·la. Ara Shubhangi Swarup arriba al catàleg de Sembra Llibres i se suma a la llista d’escriptores internacionals al costat de Kopano Matlwa, Virgine Despentes i Minna Salami i suposa el primer títol indi publicat per l’editorial.

Sembra (2021)

Shubhangi Swarup va nàixer a la ciutat de Nasik (Índia) l’any 1982. És periodista, realitzadora i pedagoga. A més d’haver guanyat diversos premis amb la seua novel·la de debut, Latituds de l’enyor, traduïda a una dotzena de llengües arreu del món, Swarup també va ser guardonada amb la beca Charles Pick d’escriptura creativa i ha guanyat premis per la sensibilitat de gènere en la redacció de llargmetratges.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.