Diari La Veu del País Valencià
«Sons al Botànic» torna amb música indie en acústic i la presència de Tardor

El cicle de concerts Sons al Botànic torna, després del «parèntesi obligat provocat per la pandèmia», amb sis actuacions en acústic, entre les quals destaca la de Tardor.

El Jardí Botànic de la Universitat de València acollirà els recitals des del 21 de maig al primer d’octubre. El públic romandrà assegut en cadires distribuïdes amb la distància de seguretat obligatòria entre elles i els seients es reservaran en el moment de la compra telemàtica.

El cartell i les dates són les següents: 21 de maig, Suu; 11 de juny, Los Hermanos Cubero; 23 de juliol, Enric Montefusco; 20 d’agost, Alice Wonder; 17 de setembre, Guiu Cortés (El Niño de la Hipoteca); i 1 d’octubre, Tardor.

Una novetat és el canvi en l’horari. Els concerts d’enguany se celebraran a partir de les 20.45 hores, i l’obertura de portes serà a les 20h per tal que l’entrada siga esglaonada.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa