Diari La Veu del País Valencià
La Sant Silvestre benicarlanda serà virtual i mantindrà l’esperit solidari

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, acompanyat del president del Club Atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat, i del representant de l’empresa HJ Crono, Jesús Beltrán, van presentar la que serà l’edició més especial de la clàssica Sant Silvestre benicarlanda, la més antiga de totes les que se celebren a la Comunitat Valenciana.

«Les circumstàncies actuals —ha dit el regidor— ens impedeixen celebrar la cursa en les mateixes condicions de sempre, així que hem tirat mà de les noves tecnologies i de la creativitat per a organitzar una Sant Silvestre virtual, de manera que no renunciem a la prova totalment i, a més, mantenim l’esperit solidari que ens ha caracteritzat en els últims anys».

Les persones que vulguen participar només han d’inscriure’s a través del web hj-crono.es, descarregar-se l’app al mòbil i, del 26 al 31 de desembre, quan vulguen, on vulguen i com vulguen, podran recórrer la distància de 2.400 metres establerts. «El fet de convertir la Sant Silvestre en un cursa virtual —ha explicat el president del Club Atletisme Baix Maestrat— permetrà que cadascú puga participar el dia que vulga, a l’hora que vulga i des de qualsevol lloc del món». «L’app mòbil, a més, —ha afegit Gerardo Serrat—, no té límit de temps i permet fer la cursa tantes vegades que vulga cada participant, amb la possibilitat que es guarde el millor registre».

El representant d’HJ Crono ha confirmat que les inscripcions estaran obertes fins dilluns 28 de desembre a les 14.00 hores però que «del 16 al 26 de desembre l’aplicació mòbil ja permetrà registrar entrenaments per tal d’anar ajustant el recorregut que cadascú haja triat».

Les persones que s’inscriguen rebran un dorsal personalitzat i els enllaços per a descarregar l’app Cronochip Live. Jesús Beltrán ha assenyalat que «des d’un mateix dispositiu mòbil podran registrar-se les marques de més d’una persona, de manera que fomentem la participació del públic familiar». Beltrán ha confirmat que a pesar de ser una cursa virtual, es mantindran els premis per a les tres primeres persones classificades de la categoria general i de cada categoria. «No seran premis que podrem entregar físicament, sinó que el que farem serà regalar als esportistes guanyadors la inscripció per a la Sant Silvestre de 2021».

El regidor d’Esports ha finalitzat animant tota la ciutadania a participar d’aquesta cursa, «que no és la que hauríem volgut però que d’una manera o una altra ens permet mantindre la tradició».

La inscripció serà gratuïta però es donarà un euro per cada persona participant que es destinarà íntegrament a Creu Roja Benicarló.

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l’import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací

Comparteix

Icona de pantalla completa