La Avv Carraixet i el personal sanitari del Centre de Salut d’Almàssera, després d’analitzar la situació de la pandèmia en la localitat, han considerat oportú i convenient, realitzar una concentració a la porta del centre de salut el dimecres 9 de desembre a les 11 hores, adoptant les preceptives mesures de seguretat i distanciament.

Hem parlat amb els metges i metgesses i estan saturats, i la situació es va complicant en la mesura que també han de fer rastrejos i se’ls acumula el treball. No posen més personal i la gent es queixa que no els atenen personalment com seria necessari.

Fem aquesta concentració amb l’objectiu de conscienciar a la població i recolzar en el que es puga al personal sanitari.

D’altra banda és necessari que la gent col·labore més per a evitar el contagi. No pot ser que Almàssera haja estat en la llista de la pandèmia com a primer poble de l’horta nord en percentatge per cada 100.000 habitants.

Aquesta concentració és una xicoteta aportació per a donar-los suport i per a reclamar millores i drets en sanitat.

Us convidem a acudir si és el vostre interés, i si no, a comentar i difondre entre el vostre entorn.

És pel bé de tots i totes!!!

I, sobretot, demanar a la gent que acudisca guardant les mesures de seguretat. Estarà el personal del centre de salut i se’ls podrà preguntar els dubtes que es tinguen.

S’ha comunicat a la subdelegació de govern i a l’ajuntament d’Almàssera.

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l’import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací

Comparteix

Icona de pantalla completa