El Festival de Cinema Ciutadà i Compromés es troba en la recta final

Les últimes projeccions previstes en aquesta edició tan especial del festival organitzat per ACICOM, permetran el visionat de diferents audiovisuals en punts tan dispars de la nostra geografia com Borriana, Burjassot, Alboraia, Llíria i València.

La programació del festival continuarà hui amb la projecció de l'audiovisual “Dóna” al Teatre Payà de Borriana a les 19 h. A més, a les 19.30 h, les instal·lacions de Ca Bassot a Burjassot es projectarà “L´amarga derrota de la República”. Finalment, les sessions programades per a aquest dia, conclouen amb la projecció i posterior col·loqui a la Biblioteca Municipal de Natzaret dels audiovisuals; “Natzaret, un barri mariner sense mar”, ”Menys Port, més ciutat”, “Renaixem” i “Per molt que bufe el vent”.

El FCCC2020 programa per al dia 27 de novembre una de les seues últimes sessions a València ciutat, amb la projecció i posterior col·loqui del documental “Federal”, dirigit pel periodista Albert Solé, una activitat que tindrà lloc a l'Aula Magna de la Universitat de València al carrer Universitat, a les 18 h. Aquest mateix divendres, l’Associació de Veïns de Tres Forques tornarà a ser protagonista del festival, acollint la projecció de “L´amarga derrota de la República”, un audiovisual que es projectarà en les instal·lacions de l'associació a les 18 h. Finalment, aquest mateix divendres, Llíria assumirà de nou protagonisme en el festival amb la projecció de “Per molt que bufe el vent”, sessió programada en el Casal Jaume I a les 19 h.

El dilluns 30 el FCCC 2020 baixarà el teló definitiu d'aquesta edició amb el lliurament de premis en les diferents categories a les pel·lícules presents en concurs i el posterior acte de clausura, que se celebrarà un any més al Teatre Micalet, al Carrer Guillem de Castro, 73 de València.

Amb aquesta clausura, ACICOM, aconsegueix tancar una edició complexa en la qual s'ha pogut realitzar, gran part de la programació prevista, posant l'accent principalment en la seguretat dels i de les assistents a les diferents projeccions, realitzades íntegrament sota el format tradicional.

Cal assenyalar que totes les sessions celebrades i previstes per ACICOM, apliquen estrictes mesures de seguretat en els locals on se celebren, per tal d'assegurar espais en els quals puguen realitzar-se les activitats reduint al mínim el risc per a la ciutadania. Totes elles requereixen d'inscripció prèvia que ha de realitzar-se en l'apartat corresponent de la web d'ACICOM, un espai on pot consultar-se la programació completa del festival

Per a ACICOM, l'organització d'aquest FCCC suposa un autèntic repte compensat per la voluntat de participar activament en la promoció, impuls i difusió de l'audiovisual de caràcter social.

 

Sobre ACICOM

ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), és una associació independent, plural i crítica, amb 10 anys d'antiguitat, amb la qual es troben vinculats més de 900 persones de diferents àmbits, amb un denominador comú; l'interès per generar pensament, debat, acció i sinergies, en relació amb la comunicació i la defensa dels drets de la ciutadania.

L'àmbit d'actuació d’ACICOM se circumscriu a la Comunitat Valenciana, si bé són múltiples les ocasions en les quals els seus membres participen en activitats vinculades amb la comunicació a l'entorn de tot l'Estat, gràcies als nombrosos acords de col·laboració subscrits amb entitats similars de caràcter nacional.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.