Condemnen un home a 24 anys de presó per violar reiteradament una menor i difondre fotos íntimes

El condemnat tenia 26 anys quan van començar els fets i la víctima, que tenia 12 i 13 anys, era familiar de la parella sentimental de l’autor

La secció tercera de l'Audiència de València ha condemnat un home que va violar en diverses ocasions i va difondre fotos íntimes d’una menor d’edat. La condemna s’eleva a 24 anys, 15 dels quals són per un delicte d’agressió sexual contra una menor amb violència i intimidació amb l’agreujant d’abús de superioritat; i altres nou per un delicte de pornografia infantil. La víctima era familiar de la parella sentimental de l’autor dels fets.

Els fets van provocar que la xiqueta es tancara a casa, deixara d'assistir a l'institut i no volguera tindre relacions socials. A més, es va autolesionar en diverses ocasions i va intentar beure lleixiu.

El condemnat no podrà comunicar-se amb la víctima ni acostar-se a menys de 500 metres d'ella ni de la seua casa, ni al lloc d'estudis o de treball durant 30 anys, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ).

La Sala l’inhabilita a més per a exercir qualsevol professió, ofici o activitat que comporte el contacte regular i directe amb menors d'edat durant 33 anys, i li imposa el pagament d'una indemnització de 30.000 euros pels perjudicis i danys morals que va patir la xiqueta, que tenia entre 12 i 13 anys quan van ocórrer les agressions.

Segons consta provat a la sentència, entre octubre de l'any 2021 i gener de 2022, l'agressor va realitzar tocaments i va violar en diverses ocasions la menor, que era cosina de la seua parella sentimental.

Les agressions van començar a la casa de la iaia de la xiqueta, en la qual condemnat i la víctima van conviure durant un temps, i van seguir quan ell es va mudar amb la seua parella a un altre habitatge, on la víctima acudia de visita.

La sentència manté que el penat es va aprofitar de la diferència d'edat –ell tenia 26 anys quan van començar els fets– i de la proximitat familiar per a intimidar la víctima amb explicar els fets i fer públiques fotos i vídeos en els quals apareixia nua i en actitud sexual. L'home va arribar fins i tot a tapar-li la boca amb la mà i a colpejar-la.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.