Joves d’ACPV celebra la Trobada d’Estiu a l’Octubre CCC de València

En la jornada hi van participar desenes de joves artistes i creadores

Dissabte passat va tindre lloc al Centre de Cultura Contemporània Octubre una gran fita organitzada per Joves d'ACPV on desenes de joves artistes van fer xarrades, tallers, col·loquis i concerts. La intenció d'aquestes jornades és fer una mostra del talent jove que hi ha al panorama valencià arran de la temàtica digital i urbà.

Durant el matí es van impartir alguns tallers i col·loquis on distints creadors digitals de vídeo, mems i projectes d'altres índoles pogueren traslladar les seues experiències al públic assistent. De vesprada, el hall de l'Octubre CCC es va omplir d'artistes i amants de la moda i la il·lustració per fer una mostra participativa de personalització de peces de roba i lettering. Finalment, els artistes Avant, Centvi dg i Dj NiX van tancar la jornada amb un ritme que va revolucionar tots els presents. A més, durant tot el dia va haver-hi al hall distintes taules d'artistes, entitats i associacions del País Valencià, com ara Cesc Roca, Revista Caldesa, Poblet.info i Plataforma per la Llengua, entre altres.

Cal destacar-hi la gran mostra de talent jove emergent, consolidat i per descobrir que va ajuntar Joves d'ACPV per a aquesta trobada. Tot i la bona acollida, aquesta mereix una major afluència de públic atés l'alt nivell de talent present i la bona organització i voluntarietat dels qui van fer possible la Trobada. Cal donar suport a aquests esdeveniments per a continuar garantint un circuit cultural digne i de qualitat al País Valencià.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.