Una caminada per la Foia de Castalla i Biar

L’Associació Cívica El Camí al País Valencià organitza una ruta per l’Alcoià el 23 i 24 de setembre

L’Associació Cívica El Camí al País Valencià ha organitzat una caminada per l’Alcoià el 23 i el 24 de setembre. En concret, el primer dia es farà la ruta entre Onil i Castalla, i el segon dia, entre Onil i Biar.

El recorregut de dissabte té una distància de 5 quilòmetres i és molt fàcil, ja que només presenta 59 metres de desnivell positiu i 37 metres de  desnivell negatiu. Per tant, és apte per a tots els públics. El de diumenge té una distància de 13,54 quilòmetres i és de dificultat moderada, amb 410 metres de desnivell positiu i 408 metres de desnivell negatiu. Cal una certa preparació física, ja que hi ha una pujada pronunciada al començament de 313 metres de desnivell en 2,6 quilòmetres.

La trobada dels participants tindrà lloc el dia 23 a les 9 hores a la plaça Major d’Onil. L’arribada a Castalla està prevista a les 10.30 h. Després d’esmorzar, es farà una visita al castell. La tornada a Onil es farà en cotxe i, a la vesprada, es visitarà el Museu de les Nines, el pou de neu i el palau del Marqués de Dosaigües.

L’endemà l’eixida serà a les 9 al mateix lloc. A les 10.30 h es farà l’esmorzar a la Font del Xorret i a les 14 h, el dinar al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia de Biar. A la vesprada, hi haurà una visita al poble i al castell.

Les persones que desitgen fer la caminada poden consultar la fitxa i inscriure’s al formulari.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.