Pluges intenses, persistents, moderades, torrencials...

Molta precaució hui amb la pluja

La pluja la tenim hui garantida. El que no sabem és l'adjectiu que l'acompanyarà allà on vivim. Perquè hi haurà zones on plourà poc, mentre diluvia en altres.

Comencem amb avís taronja al litoral del nord del país, del centre i de les Marines, que és en teoria on la pluja ha de ser més intensa i pot arribar a ocasionar problemes. Però no podem descartar que a la resta localment també puga ploure amb intensitat, perquè l'avís és groc.

De cara a la vesprada la inestabilitat anirà a menys, però fins ben entrada la matinada podrà ploure amb intensitat al centre i a la costa.

Les temperatures quedaran en valors de tardor. En pocs observatoris se superaran els 25 graus de màxima.

Recuperarem el sol per donar la benvinguda al cap de setmana, a l'aguait d'una borrasca que entrarà pel ponent de la península, on deixarà pluges generals. Una pertorbació que tindrà poca incidència a casa nostra: podrà deixar ruixats per l'interior entrada la matinada, però no arribaran a la costa.

Eixa borrasca serà la responsable de moure el vent de ponent diumenge i dilluns i de fer córrer els núvols de ponent a llevant amb poca possibilitat de deixar ruixats d’entitat, tot i donar alguna precipitació.

Passeu bon divendres…  ploga o faça sol, faça fred o calor.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.