Les Jornades de Còmic de València tornen al Centre Cultural La Nau

Hi haurà més de 60 estands d’editorials, llibreries i artistes

Les XII Jornades de Còmic de València tornen al Centre Cultural La Nau organitzades per l'Associació Valenciana del Còmic (Asovalcom) i l'Aula de Còmic del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València amb més de 60 estands d'editorials, llibreries i artistes, repartits entre la planta baixa i la primera planta del Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Aquest esdeveniment és una cita per als aficionats al nové art del Cap i casal, amb una nodrida agenda d'activitats del divendres 22 al diumenge 24 de setembre. A més, donaran la benvinguda als visitants que podran assistir a dotzenes de trobades, presentacions i activitats gratuïtes per a tots els públics que acostaran el còmic als visitants.

Enguany, els assistents podran trobar-se amb autors i autores com Ana Miralles, Laura Pérez Vernetti, Javier de Isusi, José Dt. Beroy, Javier Rodríguez, Sarah amb Hac, Jordi Bayarri, Sergio Bleda, Cristina Durán, Miguel Ángel Giner, César Sebastián, Paco Zarco, Manuel Benet, Pedro Martínez, Pedro Porcel, José Fonollosa, Sara Gil, Iván Sarnago, Joel de la Rocha, i comptarem amb una xarrada homenatge a Carlos Pacheco en la qual intervindrà Rafael Marín i l'autor del cartell de la present edició de les Jornades, Rafa Fonteriz.

Les Jornades tindran tallers infantils durant la celebració de l'esdeveniment realitzats per Dialoga2, Artifex, Rebombori Cultural, un taller de jocs de taula a càrrec de XlaTangente i una batalla de dibuixants organitzada per Rei Bonic Samarretes i Huion España.

Els tallers començaran aquest dimarts amb «Igual però diferent». El divendres continuaran amb el taller d'escriptura creativa impartit per Joaquín Sanjuan i el diumenge es comptarà amb el taller d'entintat impartit per Iván Sarnago. Durant les Jornades hi haurà sessions de signatures dels autors i autores convidades.

Dins de l'esdeveniment destaca l'exposició retrospectiva dedicada a la revista L'Escurçó, que comptarà amb més de 40 originals d'autors que van treballar en la revista editada per l'editorial La Cúpula, tota una fita del còmic underground patri.

Aquesta edició vol aprofitar la gran quantitat de públic que s'acosta a les jornades per a fer una acció benèfica i solidària anomenada «Dolços Somnis» en col·laboració amb l'Associació Recreativa i Cultural XlaTangente.

Durant els dies que dure l'esdeveniment hi haurà instal·lades unes taules on portant menjar no perible o productes d'higiene es canviarà per còmics, llibres, videojocs etc.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.