Muriel Villanueva convida els lectors a endinsar-se en un bosc poètic

Edicions del Bullent publica l’àlbum il·lustrat «La pedra rosa»

La nova proposta d'Edicions del Bullent en àlbum il·lustrat és La pedra rosa, de Muriel Villanueva i Sara Sánchez. Un llibre que ens endinsa en el bosc poètic, on l'unicorn, la licàntropa, el drac, la sirena i les fades conviuen en un món tan imperfecte com tots. Un món ple, això sí, de ritme, de diversitat i d'estima.

La diversitat de gènere, temàtica central del volum, respon al reclam de professionals de l'ensenyament que troben a faltar materials similars per als més petits i serveix alhora d'excusa per introduir un valor de respecte universal i incondicional.

Adreçat a tots els públics, el llibre mostra un univers il·lustrat per Sara Sánchez amb imatges amarades de vida que abandonen els colors bàsics i abunden en tons pastel, per acompanyar un missatge complex i de concòrdia.

Aquest és l'inici de La pedra rosa:

«El meu bosc és un lloc màgic,

m’envolta i el porte al cor.

Per això voldria parlar-te’n,

veure si m’entens un poc.»

Muriel Villanueva (València, 1976) és escriptora, autora de més de trenta obres literàries per a totes les edats, incloent-hi novel·les, llibres de contes, poemaris, obres de teatre i curtmetratges cinematogràfics, a més de publicacions breus en antologies i en línia. Hi destaquen La gateraRut Sense HacDunaDunesEl refugi del Tarek i la trilogia L’Esfera. Ha merescut més d’una desena de premis, entre els quals el JM Casero, el de la Crítica dels Escriptors Valencians, el Carlemany, l’Atrapallibres i el Llibreter. Ha estat traduïda al castellà, l’anglès, el portuguès, el polonès, el coreà i el xinès.

Sara Sánchez és una il·lustradora de Valladolid que viu i treballa a Barcelona. Dos ambients ben diferents i que són la base de tot el que la inspira: els colors i els sons de la naturalesa, la bellesa de les plantes i dels animals, els petits detalls del dia a dia, els objectes antics plens d'història i històries... 


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.