És el nou «Zelda» el millor videojoc de la història?

La saga «Zelda» és una de les més conegudes en la història dels videojocs per les grans històries i recorregut que tenen els seus jocs. Al 2017, junt amb l’estrena de la nova videoconsola Nintendo Switch es va estrenar el The Legend of Zelda: Breath of the Wild, un joc que va revolucionar el món dels videojocs pel seu món i caràcter obert i lliure. Però enguany, Nintendo ha tornat a sorprendre els seus fans amb un videojoc que millora enormement allò que semblava inigualable. El nou The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ha deixat sorpresa la indústria del videojoc amb mecàniques i funcionalitats mai vistes en cap videoconsola. És considerat pels experts com el millor, o un dels millors, videojocs de la història.

Si vols comprovar-ho tu mateixa, però no tens una consola Nintendo Switch per a executar-lo, et presentem a 2 creadors de continguts en clau valenciana que juguen a este videojoc.

BesugoXavier, o Xavier Calvo, és un streamer de la Plana Baixa que retransmet les seues partides dels títols més coneguts de Nintendo. En els darrers dies ha estat compartint el seu progrés en este nou «Zelda», demostrant una gran destresa a l’hora de superar les aventures que se li plantegen.

Javi Ojeda crea píndoles en forma de vídeo als seus perfils d’Instagram i TikTok parlant d’aquelles curiositats i novetats del món dels videojocs. Per descomptat, el nou «Zelda» també el porta boig, i és per això que podreu trobar informació sobre este joc al seu perfil.

Per últim, cal mencionar que si voleu estar més informades respecte al món Nintendo podeu fer-ho a través del blog Nintenhype.cat, un portal ple de novetats d’esta videoconsola.

Podeu trobar estos i molts altres continguts en valencià en Poblet.info.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.